Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Pelgulinna, Maisi 8

  • 430 €
  • 16 € /m2

Üürile anda
Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Pelgulinna, Maisi 8
  • 430 €
  • 16 € /m2

HUBANE KODU PELGULINNAS! KAMIN! KELDER!

Pelgulinnas, Maisi tänaval, anda üürile armas kaminaga stuudiokorter.

KORTER
Korteri koosseisu kuuluvad avatud köögiga tuba ning vannituba-tualett. Korter on möbleeritud ja varustatud kõige eluks vajalikuga. Lisaks on võimalik kasutada keldriboksi nt jalgratta või küttepuude hoiustamiseks.
Korteris on radiaatorite asemel ruumisäästlikud ja õhukese disainiga keraamilised küttepaneelid, mis soojendavad tuba kauginfrapuna kiirguse abil.
Infrapuna küttepaneeli eeliseks võrreldes elektriradiaatoriga on selle tööpõhimõte – soojus levib üle toa ühtlaselt soojendades mitte õhku, vaid tasapindu, seinu, lage, põrandat ning inimesi. Sellisel moel on soojus jaotatud toas ühtlaselt ning ei mõjuta ruumi niiskustaset.
Vannitoas on võimalus kasutada põrandakütet.
Korteris on tehtud kapitaalremont 2011.aastal ja värskendusremont 2019.aastal.

MAJA
Maisi 8 maja on kavandatud Herbert Johansoni poolt ja ehitatud 1929.aastal. Herbert Johanson on koostöös Eugen Habermanniga projekteerinud ka näiteks Riigikogu hoone Toompeal.
Majas on kokku 9 korterit.

ÜLALPIDAMISKULUD
Kommunaalkulud on olnud aastaringselt ca 65€, kütteperioodil lisandub suurenenud elektrikulu hind või kamina kasutamisel küttepuude maksumus.

LEPINGUTINGIMUSED
Lepingu sõlmides tuleb tasuda esimese kuu üür ettemaksuna, deposiit ühe kuu üüri summas ning maakleritasu ühe kuu üüri ulatuses, millele lisandub km.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Maisi tänav asub miljööväärtuslikus piirkonnas. Tänav on kõrvaline ja vaikne, eemal suurte tänavate melust. Piirkonnas on valdavalt väiksemad kortermajad ja eramud. Lähimad bussipeatused on Kolde puiesteel ja Sõle tänaval, samas on ka mitmed kauplused, koolid ja lasteaiad, Stroomi rand jääb mõne kilomeetri kaugusele. 
Mõnus ja rahulik piirkond elamiseks ja samas pole kaugel ka kesklinnast!

Lemmikloomad ei ole lubatud!

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Kristine Hanschmidt
  • Kristine Hanschmidt