Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 6

  • 700 €
  • 11 € /m2

Üürile anda
Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 6
  • 700 €
  • 11 € /m2

SUPER ASUKOHT! VANALINNA VAADE!

Suurepärases asukohas, Laste Maailma majas, anda üürile kõrgete lagede ja Vanalinna vaadetega 3-toaline korter. Mööblist on soovi korral olemas ka 2 voodit, laud ja 2 tooli.
Boonusena naabritega ühiskasutuses olev imeliste vaadetega katuseterrass.

KORTER
Korteri koosseisu kuuluvad: sisseehitatud garderoobikapiga esik, dušiga vannituba-tualett, avatud köögiga suurem tuba ning kaks garderoobikappidega väiksemat tuba. Tubade põrandaid katab kalasabaparkett, seinad tapetseeritud heledates toonides. Vannitoa põrand ja seinad plaaditud. Köögis on olemas kõik vajalik tehnika, kaasa arvatud nõudepesumasin.

ÜLALPIDAMISKULUD
Ülalpidamiskulud on suvel olnud suurusjärgus 150€ ja talvel suurusjärgus 300€. Lisandub elekter vastavalt tarbimisele.

PARKIMINE
Maja all võimalik parkimiskohta lisatasu eest üürida vabade kohtade olemasolul. Maja ümbruses Vanalinna ja Südalinna parkimistsoonid.

LEPINGUTINGIMUSED
Lepingu sõlmides tuleb tasuda esimese kuu üür ettemaksuna, tagatis kahe kuu üüri summas ja vahendustasu ühe kuu üüri ulatuses, millele lisandub km.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Korter asub suurepärases asukohas Vanalinna piiril. Üle tee Rahvusooper Estonia ja Viru Keskus. Läheduses hulgaliseltl restorane, kauplusi ning muid vaba aja veetmise võimalusi. Ühistranspordipeatused maja ees, mugav ja kiire ühendus teiste linnaosadega.

Lisainfo


Küte, kliima, energia: kaugküte

Lisad: dušš köögimööbel ühistransport

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Kristi Leidsaar
  • Kristi Leidsaar