Harju maakond, Saue vald, Saue linn, Lehtmetsa 14

  • 379 000 €
  • 1 089 € /m2

Müüa
Harju maakond, Saue linn, Lehtmetsa 14
  • 379 000 €
  • 1 089 € /m2

IMELISE AIAGA SUUR MAJA

Müüa maja Saue linnas, mis sobib ideaalselt suurele perele või mitmele põlvkonnale elamiseks. Majal on 2 eraldi sissepääsu. Mõlemas majaosas on eluruumid, köök ning pesuruumid.

Esmase kasutusvõtu aasta: 1969
Üldpind: 348m2
Kinnistu: 1200m2
Elekter: 3x40A
Internet: Telia valguskaabel
Küte: õhk-vesi soojuspump Alpha Innotec 120 LWC 13,7kW
Vesi: tsentraalne
Kanalisatsioon: tsentraalne

MAJA
Elamu ja abihoone on ühendatud teise korruse kaudu. Suuremad renoveerimistööd on teostatud 2004-2008, kuid maja on pidevalt järkude kaupa uuendatud. Esimesel korrusel asuvad avatud köök-elutuba koos veranda ja terrassiga ning wc ja pesuruumid koos kahe dušiga. Moodsas valges köögis on De Dietrich köögitehnika.
Teine korrus on magamis-, töö- ja mängutubade päralt. Kahes toas on rõdu. Samuti on teisel korrusel wc, pesumasin ning kuivati.

Maja teise poole alumisel korrusel asub avatud köök, suur elutuba, saun, wc, pesuruumid ja kanaliga garaaž. Garaazis asub ka õhk-vesi soojuspump ning boiler. Garaazist pääseb keldrisse, kus on garaažialune tööruum/kelder 33,52m2 ja veel üks suurem panipaik 21m2 ning eraldi kolm hoidiste hoiustamise ruumi, iga ruum 7m2. Kogu keldriosa pindala on 75,27m2. Esimese poole majaosa all on kelder 25m2, kus on katlaruum tahkeküttekatlaga, mis on küttesüsteemiga ühendatud, kuid mida pole mitmeid aastaid kasutatud. Lisaks on varjualune auto parkimiseks.

Esimesel korrusel on põrandaküte, teisel korrusel radiaatorid. Kogu küttesüsteem toimib õhk-vesi soojuspumba baasil.
Hinna sisse kuulub enamus mööblit ja tehnikat vastavalt kokkuleppele. Majal on G4S AS valve- ja tuletõrjesignalisatsioon, kolme juhtpuldiga.

KINNISTU
Kinnistul on privaatne. Seal on imeline iluaed, päikseline terrass ja grillmaja, kus saab ka külmemal ajal seltskonnaga aega veeta. Laste jaoks on mängumaja ja kiik.

Puude jm hoidmiseks on puidust kuur.
Kinnistu on piiratud aiaga. Autovärav toimib automaatikaga.

Kinnistule mahub 3 autot ja maja ette tänavale lisaks veel 4 autot parkima.

VESI JA KANALISATSIOON
Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalne. Kinnistul on ka lokaalne hüdrofooriga töötav kaev.

KÜTE
Majal on õhk-vesi soojuspump Alpha Innotec 120 LWC 13,7kW. Mõlemal majapoolel on võimalus ehitada sisse kamin. Olemas on ja küttesüsteemiga on ühendatud ka tahkeküttekatel Viadrus U22 (5 elementi) 25-29,5kw 2000L akumulatsiooni paagiga, mida pole mitmeid aastaid kasutatud.

ÜLALPIDAMISKULUD
Elekter – peakaitse 3x40A
Veebruar 2024.a 400.00 EUR
Juuli 2023.a 110.00 EUR
Prügivedu 10.00 kuu
Vesi ca 15.00 EUR kuu

ASUKOHT
Maja asub Saue linna eramajade piirkonnas. Sauel aub Gümnaasium, huvikool, lasteaiad, perearstikeskus, noortekeskus, toidupoed, söögikohad, terviserajad, ujula, rulapark, discgolfi park jpm. Ühistranspordiga pääseb Tallinnast Sauele nii rongi kui bussiga.

Tule ja naudi elu koos linnulauluga selles suurepärases majas ja aias.

Helista julgelt ja lähme majaga tutvuma!

Laenukalkulaator

Summa kuus
  • Laenumakse
  • Maamaks
  • Kodukindlustus
  • Laenukindlustus
%

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Helena Rammul
  • Helena Rammul