Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa 4

  • 550 €
  • 31 € /m2

Üürile anda
Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa 4
  • 550 €
  • 31 € /m2

ÜÜRILE ANDA BÜROOPIND ÜLEMISTE CITYS

Technopolis HUB Ülemiste on väikekontorite ala, mis on kohandatud kompaktsetele meeskondadele ja ettevõtetele. Käisi maja HUB koosneb 15 väiksemast büroost, mis on mõeldud 2 kuni 3 inimesele. HUB’i kliendina saate eriti paindlikud tingimused. Ja kui teie ettevõte soovib kasvada HUB’ist suuremaks, siis on Technopolis Ülemiste ruumides lihtne oma kontori asukohta muuta. Liitudes Technopolis HUB’iga saate endale privaatse möbleeritud büroo ja ligipääsu kõigile linnaku kvaliteetsetele teenustele.

Üürihind sisaldab üüri, kõiki kommunaalteenuseid, sealhulgas tarbitud elektrit. Hinnas sisaldub samuti tasuta avaliku WiFi kasutamine ning üks kord nädalas puhastustusteenust. Nurkse kolmiktorni HUB-i kliendid saavad kasutada Technopolise HUBide koosolekuruume Aguri või Schmidti majas. Üürihind sisaldab 8 tundi kuus koosolekuruumide kasutamist. Lisaks pakume printimise ja paljundamise teenust vastavalt meie hinnakirjale.

Üürihinnale lisandub käibemaks.

Parkimine on lahendatud parkimismajades ja üürihinnale lisandub parkimistasu 50 EUR kuus ühe parkimiskoha kohta (lisandub käibemaks). Külalistele on parkimine parkimiskellaga väliparklates esimesed 2h tasuta ja parkimismajades 1h tasuta.

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Helena Rammul
  • Helena Rammul