Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa 4

  • 459 €
  • 13 € /m2

Üürile anda
Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa 4
  • 459 €
  • 13 € /m2

ÜÜRILE ANDA BÜROOPIND ÜLEMISTE CITYS

Üürile anda väiksem büroopind Lõõtsa 4 hoone 2.korrusel.

Ülemiste City on Tallinna Lennujaama vahetus läheduses asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegne linnaosa, kus tegutseb suur hulk innovaatilisi ettevõtteid ning on Baltimaade suurim ja kõige kiiremini arenev ärilinnak, kus on olemas kõik vajalikud igapäevateenused. Ülemiste City näol on ajaloolisele tööstuspiirkonnale antud uus elu ja hingamine. Siin paiknevad kõrvuti 19. sajandi tööstusarhitektuur ja modernne linnaruum, mis on kasvatanud Ülemiste City büroopinna 120 000 m2 suuruseks. Käesolevaks aastaks tegutseb Ülemiste Citys üle 300 ettevõtte.

Technopolis Ülemiste pakub erinevaid äriteenuseid nagu seminariruumide rent, video- ja telefonikonverentsid, paljundamine ja printimine, koristusteenus, välireklaam, kolimisteenused, sisekujundus, pesumaja ja keemiline puhastus, vastuvõtulauateenused jpm.

Töötajate rõõmuks asub Ülemiste Citys palju häid söögikohti ja sportimiseks MyFitness. Parkimine on lahendatud parkimismajades ja üürihinnale lisandub parkimistasu 50 eur+km kuus ühe parkimiskoha kohta.

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Helena Rammul
  • Helena Rammul