Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa 8A

  • 793 €
  • 13 € /m2

Üürile anda
Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa 8A
  • 793 €
  • 13 € /m2

ÜÜRILE ANDA BÜROOPIND ÜLEMISTE CITYS

AGURI MAJA:
Eesti arvutite ja informaatika Grand Old Man Ustus Aguri nime kannab 10-korruseline Lõõtsa 8 büroohoone. 2008.a aastal valminud maja arhitekt on Eero Endjärv ja sisearhitekt Kristi Lents-Esnar.

Maja arhitektuurilahenduse muudab pilkupüüdvaks monotoonsete punaste täppide jada, lintaknad ja punased vahejaotused, mis meenutavad ulmelist arvutimaailma. Bürootorni keskel asuvad liftid-šahtid ja kontorid koonduvad ümber tüve, mille tulemusel saavad kõik kontorid ühtmoodi vaateid ja valgust. Lõõtsa 8 on varustatud vajalike kaasaegsete tehniliste lahendustega – turva-, side-, kliima- ja ventilatsioonisüsteemidega. Aguri majale on väljastatud LEED Gold sertifikaat.

2021. aasta alguses avati maja esimesel korrusel Technopolis HUB, mis on kasvukontoriks alustavatele ettevõtetele. Tööpäevadel tervitab hoone avaras esindusfuajees vastuvõtuassistent. Hoonesse on sissepääs tagatud 24/7.

MUGAV PARKIMINE:
Ülemiste City autoparklad mahutavad kokku üle 3300 sõiduauto. Parkimine on lahendatud parkimismajades ja üürihinnale lisandub parkimistasu 50 EUR kuus ühe parkimiskoha kohta (lisandub käibemaks). Külalistele on parkimine parkimiskellaga väliparklates esimesed 2h tasuta ja parkimismajades 1h tasuta.

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Helena Rammul
  • Helena Rammul