Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Sepapaja 6

  • 894 €
  • 14 € /m2

Üürile anda
Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Sepapaja 6
  • 894 €
  • 14 € /m2

Kirjeldus

Üürile anda esinduslik büroopind Sepapaja 6 hoones.

RUUMIPLANEERING:
Kontor asub hoone esimesel korrusel, vaatega põhja ja ida suunas. Tegemist on avatud bürooga. Tualetid on ühiskasutatavad ja asuvad samal korrusel koridori peal.

LINDI MAJA:
Sepapaja 6 on kaunis paekivist 2-korruseline hoone, mis on kantud kultuurimälestiste registrisse kui kinnismälestis. Hoone hinnanguline ehitusaeg on 1899.aasta. Tegemist on endise Dvigateli aegse keemia kesklaboriga, kus teisel korrusel asus arsti vastuvõtupunkt.

2006.a hoone rekonstrueeriti büroohooneks ja kannab täna Eesti molekulaarbioloogia rajaja ja akadeemiku Artur Lind nime. Lind majas on ankurüürnikus talendinõustamisagentuur Fontes. Hoonesse on sissepääs tagatud 24/7.

Siin on olemas kõik vajalikud teenused, mis teevad igapäeva elus orienteerumise mänglevalt kergeks. Mugav juukselõikus kõrvalmajas, perearst, treening spordiklubis, ajurünnak start-up inkubaatoris ja päeva lõpus õhtusöök gastro pubis – kõik see on Ülemiste Citys vaid jalutuskäigu kaugusel. Linnak pakub sulle kõike selleks, et saaksid keskenduda oma tööle, kui on tööaeg ja lõõgastuda siis, kui on aeg iseendale ja oma lähedastele.

MUGAV PARKIMINE:
Ülemiste City autoparklad mahutavad kokku üle 3300 sõiduauto. Parkimine on lahendatud parkimismajades ja üürihinnale lisandub parkimistasu 50 EUR kuus ühe parkimiskoha kohta (lisandub käibemaks). Külalistele on parkimine parkimiskellaga väliparklates esimesed 2h tasuta ja parkimismajades 1h tasuta.

Lisainfo

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Helena Rammul
  • Helena Rammul