Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa 6

  • 735 €
  • 13 € /m2

Üürile anda
Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa 6
  • 735 €
  • 13 € /m2

Kirjeldus

Üürile anda büroopind 3.korrusel Lõõtsa 6 hoones.

Ülemiste City on Tallinna Lennujaama vahetus läheduses asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegne linnaosa, kus tegutseb suur hulk innovaatilisi ettevõtteid ning on Baltimaade suurim ja kõige kiiremini arenev ärilinnak, kus on olemas kõik vajalikud igapäevateenused. Ülemiste City näol on ajaloolisele tööstuspiirkonnale antud uus elu ja hingamine. Siin paiknevad kõrvuti 19. sajandi tööstusarhitektuur ja modernne linnaruum, mis on kasvatanud Ülemiste City büroopinna 120 000 m2 suuruseks. Käesolevaks aastaks tegutseb Ülemiste Citys üle 300 ettevõtte. Meie ettevõtlusele suunatud keskkond on põnev ja kaasaegne. Uuendusmeelne mõtteviis on omane enamikule meie linnaku asukatest, keda on täna juba üle 10 000.

Töötajate rõõmuks asub Ülemiste Citys palju häid söögikohti ja sportimiseks MyFitness. Parkimine on lahendatud parkimismajades ja üürihinnale lisandub parkimistasu 50 eur+km kuus ühe parkimiskoha kohta.

Asukoht on suurepärane – Ülemiste Cityl on kesklinnaga väga mugav ühendus nii ühistranspordi kui ka autoga. Lennujaama suhtes on asukoht aga veelgi ideaalsem.

Ülemiste City on kõigi Tallinnast väljuvate põhimaanteede ristumiskohaks, mis tähendab, et Technopolis Ülemiste külalistel, kes tulevad väljastpoolt Tallinna, on linnakule suurepärane ligipääs. Samuti võimaldab Technopolis Ülemiste asukoht mugavalt autoga väljasõite Tallinnast kõigis suundades.

– 700 m kaugusel Tallinna lennujaamast
– 400 m kaugusel Ülemiste raudteejaamast
– 10-minutilise autosõidu kaugusel reisisadamast, kesklinnast, sh Tallinna vanalinnast
– 15-minutilise jalutuskäigutee kaugusel maaliinide bussijaamast.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Helena Rammul
  • Helena Rammul