Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa 8A

  • 2 139 €
  • 14 € /m2

Üürile anda
Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa, Lõõtsa 8A
  • 2 139 €
  • 14 € /m2

BÜROOPIND ÜLEMISTE CITYS

Üürile anda büroopind Ülemiste Citys.

RUUMIPLANEERING:
Kontoris eraldi kööginurk koos mööbli ja tehnikaga (nõudepesumasin, külmik), eraldi suurem nõupidamisruum ja avatud ala. Nurgakabinetist avaneb avar vaade Tallinna lennujaamale.

Võimalik muuta ruumiplaneeringut ja siseviimistlust koostöös sisekujundajaga. Võimalik väga kergesti ja tolmuvabalt lisada/maha võtta vaheseinu, lisada kabinette tehases eelviimistletud moodulseintega. Tualettruumid ja duširuum asuvad samal korrusel.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Lõõtsa tänava poolses A-tornis asub avar ja esinduslik fuajee. Hoone kõigil korrustel asuvad bürooruumid, korruse keskel asuvad liftihall ja trepikoda. Kõikidel korrustel on üldkasutatavad duširuumid. Hoonesse on sissepääs tagatud 24/7.

Hooned on tänapäevaste tehnoloogiliste lahendustega, mis tagavad hea ja kliendile sobiva sisekliima. Kõikides ruumides on mehhaaniline sisse- ja väljapuhkega ventilatsioon koos jahutussüsteemiga. Majad on energiatõhusad, kaalutud energiakasutuse klass on ”C”. Nurkse kolmiktornile on väljastatud LEED Silver sertifikaat.

Ülemiste Citys on olemas kõik vajalikud teenused, mis teevad igapäeva elus orienteerumise mänglevalt kergeks. Mugav juukselõikus kõrvalmajas, perearst, treening spordiklubis, ajurünnak start-up inkubaatoris ja päeva lõpus õhtusöök gastro pubis – kõik see on Ülemiste Citys vaid jalutuskäigu kaugusel. Linnak pakub sulle kõike selleks, et saaksid keskenduda oma tööle, kui on tööaeg ja lõõgastuda siis, kui on aeg iseendale ja oma lähedastele.

Uusarenduste ja renoveeritud ajalooliste Dvigateli tööstushoonete vahel ei puudu ka rohelus ning veesilmad, mis on saanud linnaku pea 12 000 töötaja, õppija ja elaniku lemmikpaigaks. Iga uue hoone juurde rajatakse roheala, kus on linnaku inimestel mõnus kontoritööd teha ja kiirest mõttetööst vahelduseks puhata.

MUGAV PARKIMINE:
Ülemiste City autoparklad mahutavad kokku üle 3300 sõiduauto. Parkimine on lahendatud parkimismajades ja üürihinnale lisandub parkimistasu 50 EUR kuus ühe parkimiskoha kohta (lisandub käibemaks). Külalistele on parkimine parkimiskellaga väliparklates esimesed 2h tasuta ja parkimismajades 1h tasuta.

Lisainfo


Küte, kliima, energia: maagaasiga küte

Lisad: internet lift ventilatsioon

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Helena Rammul
  • Helena Rammul