Harju maakond, Tallinn, Pirita linnaosa, Naistepuna tee 1

  • 449 000 €
  • 4 049 € /m2

Müüa
Harju maakond, Tallinn, Pirita linnaosa, Naistepuna tee 1
  • 449 000 €
  • 4 049 € /m2

B-ENERGIAKLASS! SAUN! OMA METSAGA SUUR KINNISTU!

Rahulikus ja looduslähedases sisekvartalis pakkuda suurte akende ja imeliste roheliste vaadetega perekodu suurel kõrghaljastusega kinnistul. Garantii kehtib veel kuni 08.08.2025.

PLANEERING JA VIIMISTLUS
Pakutav kodu on avar, valgusküllane ja suurte, maast laeni, akendega. Siseviimistlus on lahendatud heledates toonides ja kvaliteetsete materjalidega. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett ja seinad on värvitud. Märgade ruumide põrandad ja seinad on plaaditud. Köögis on kvaliteetne Arens köögimööbel Electrolux tehnikaga.
Pakutava majaosa planeering on läbi kahe korruse.
Esimesel korrusel asuvad esik, avatud köögiga elutuba, saunaga vannituba, tualett, tehnoruum-majapidamisruum ja mahukas trepialune panipaik. Suurele (u 40 m2) lõunapoolsele terrassile pääseb nii elutoast kui ka otse saunast/vannitoast.
Teisel korrusel paiknevad 3 magamistuba, millest ühel on ka walk-in garderoob ning vanniga vannituba-tualett.

KOMMUNIKATSIOONID JA ÜLALPIDAMISKULUD
Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Paarismajal on B-energiaklass ja küttelahendusena on vesipõrandaküte õhk-vesi soojuspumba baasil. Kõikide tubade temperatuur on eraldi juhitav seinal oleva juhtpuldiga. Lisaks on paigaldatud soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis tagab hea sisekliima ning aitab kokku hoida küttekuludelt.
Kolmeliikmelise pere puhul on elektriarved talviti olnud suurusjärgus 200€ ja suviti 50€. Lisandub vesi vastavalt tarbimisele ja prügivedu.

PARKIMINE
2-3 parkimiskohta maja ees kivisillutisel.

EHITUSLIK INFO
Tegu on madalvundamendil kivimajaga, mis on ehitatud kergblokkidest ning välisseinad on krohvitud. Vahelaed on raudbetoonist.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Looduslik, privaatne ja rahulik asukoht, kus samas on kõik vajalik mugavalt lähedal. Naistepuna tänava näol on tegu armsa väikse kogukonnaga vaikses sisekvartalis, mis koosneb kümnekonnast majast ja kuna tegu on tupiktänavaga, siis suurem liiklus ja läbisõit puudub. Suurepärane turvaline elukeskkond ka lastega peredele. Ühistanspordipeatus paarisaja meetri kaugusel ning mugav ja kiire ühendus Pirita ja kesklinnaga. Maja lähedalt jookseb kergliiklustee, mida mööda võimalik minna nii Lasnamäele, Piritale, kui ka Viimsisse. Mõnesaja meetri kaugusel ka terviserada.
1 km kaugusel Pärnamäe Rimi, kus olemas ka erinevad söögikohad, apteek, mängutuba ja muud teenused.

Laenukalkulaator

Summa kuus
  • Laenumakse
  • Maamaks
  • Kodukindlustus
  • Laenukindlustus
%

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Kristi Leidsaar
  • Kristi Leidsaar