Rapla maakond, Kohila vald, Aespa alevik, Rukkilille vkt

  • 325 000 €
  • 3 457 € /m2

Müüa
Rapla maakond, Aespa alevik, Rukkilille vkt
  • 325 000 €
  • 3 457 € /m2

UUS MODERNE MAJA

Müüa Aespa alevikus täiesti uus aastaringseks elamiseks eriprojekti järgi ehitatud maja. Maja projekteerimise juures on arvestatud päikese liikumist ja naabermaja asukohta, et saavutada maksimaalne privaatsus.

KOMMUNIKATSIOONID
Maja köetav pind: 94m2 + terrass 27m2
Kinnistu elamumaa: 933m2
Elekter: 3x20A
Küte: Daikin Alterna 3 pump, õhk-vesi põrandaküte + soojust salvestav kamin
Ventilatsioon: Komfovent soojustagastusega ventilatsioon
Veevarustus: tsentraalne
Kanalisatsioon: tsentraalne
Kastmisvesi AÜ puurkaevust

MAJA
Kõik maja välis- ja siseseinad on Fibo 200 plokist. Katusel on Bendersi katusekivi. Maja vundament on soojustatud 300mm penoplastiga, välisseintes on 150mm silver penoplast, elutoa laes 20m3 avatud pooriga pur-vaht. Kõikides tubades on kalasaba lvt-parkett. Aknad ja välisuksed on tellitud ja paigaldatud Plasto poolt, siseuksed Viljandi Akna ja Ukse poolt. Peamine välisuks on elektrilise magnetiga metalluks firmalt Mexin Baltic.

Maja taha avaneb suur terrass, kus on tore külalisi võõrustada. Köögis on kahepoolne külmkapp french door ustega, mis võimaldab külmkappi paigaldada suuri asju. Köögis on integreeritav õhupuhastiga pliidiplaat, grilliga ahi, nõudepesumasin ja mikrolaineahi.

Mõlemasse magamistuppa mahub kogu seina ulatuses oma garderoobikapp. Kogu maja on oma planeeringult läbimõeldud. Kolmemeetrised kõrged laed annavad avaruse tunnet ja piisavalt õhku.

PIIRKOND
200m kaugusel asub Aespa perepark, kus saab jalgpalli, korvpalli ja võrkpalli mängida ja kus on ka bussi lõpp-peatus. Bussid Tallinnasse ja Tallinnast väljuvad iga tunni tagant ja buss sõidab Solarise juurde u 40min. 1,9 km kaugusel asub Aespa on uus lasteaed. Koolibuss viib lapsed Kohilasse kooli.

Umbes 13km kaugusel asub puhta ja sooja veega Maidla järv. Lähimad poed on Ikaruse pood (2,7km), Meie Toidukaubad (3,5km) ja Kiisa Grossi toidukaubad (5,2km).

Helista julgelt ja lähme vaatama!

Laenukalkulaator

Summa kuus
  • Laenumakse
  • Maamaks
  • Kodukindlustus
  • Laenukindlustus
%

Sarnased pakkumised

Võrdle objekte

Võrdle
Helena Rammul
  • Helena Rammul